Vikingeskibsmuseet følger myndighedernes anvisninger i forhold til begrænsning af Covid-19 smitte.

9. december 2020 15:34 , af Tom Nicolajsen

Vikingeskibsmuseet følger myndighedernes anvisninger i forhold til begrænsning af Covid-19 smitte og holder midlertidigt lukket fra onsdag den 9. december 2020 til og med fredag den 8. januar 2021. Desuden afvikles Vikingeskibsmuseet alle møder digitalt frem til nytår.  Bådelaugsudvalg kan ikke holde selv små møder indendørs i Vikingeskibsmuseets lokaler resten af 2020.  Ring eller skriv hvis i vil i kontakt med ansatte på museet (udover butik og Cafe Knar se herunder) . Regler om mundbind som beskrevet i nyhedsbrever 3. november gælder stadigt. Jeg gentar dem der giver mening:

 laugsmedlemmer skal bære mundbind eller visir i følgende områder og situationer:

  • Vikingeskibshallens butik og Cafe Knarr
  • Administrationsbygning: Gange og fællesarealer
  • Bådelaugsdepotet, Havhingstedepotet, malerdepotet og det kolde lager i Himmelev, hvis man er tættere end 1 m på hinanden
  • Hvis i ikke i forbindelse med jeres arbejde udenfor kan overholde kravet om en meters afstand
  • Ved kontakt på under 1 meter til publikum

 Der er få lyspunkter:

Museumsbutikken holder åbent for julehandlen alle dage til og med den 20. december fra kl. 10-16.

Vi har fyldt butikken med smukt skandinavisk design til hjemmet, tøj i særlig lækker kvalitet og Museumsbutikken er stedet, hvor du finder den helt særlige julegave – måske endda familiens næste arvesmykke?

Få også inspiration til anderledes mandelgaver og spændende overraskelser til det traditionelle pakkespil, som alle vil kæmpe hårdt for at få fingrene i.

CaféKnarr to-go

Gå en tur på havnen og slå vejen forbi CaféKnarr på museumsøen, hvor du kan få noget varmt at drikke to-go, som kan nydes udendørs i julestemningen på havnen. Der vil også være take-away sandwiches ’så længe lager haves’.

Caféen holder åbent for to-go alle dage fra 10.30-15.30.